Miten herätellä itsemyötätuntoa - verkkokurssi

giang-nguyen-uIyyBwSN4hI-unsplash-2

Itsemyötätunto vahvistaa voimavarojasi – ja siksi taitoa kannattaa kasvattaa.

Itsemyötätunto on voimallinen resurssi, mutta sen käyttöönotto ja soveltaminen päivittäisiin tilanteisiin ei ole aina helppoa tai suoraviivaista.

Verkkokurssilla saat ymmärrystä siihen, miksi näin on ja mitä voit alkaa tehdä toisin jo samantien.

Itsemyötätunto on arvokas taito erityisesti niissä hetkissä, kun kohtaamme hankaluuksia. Silloin tarvitsemme taitoa ohjata mieltä ymmärryksen ja itsemyötätunnon suuntaan. Suhde itseen vaikuttaa myös siihen millaisia suhteita luot toisiin, läheisiisi!

Miten herätellä itsemyötätuntoa -verkkokurssilla saat: 

    • taitoja huomata niitä hetkiä, joissa itsemyötätunnon merkitys on suuri
    • ymmärrystä siitä, miksi itsemyötätunto ei aina ole helppoa
    • yksinkertaisia keinoja vahvistaa ystävällisyyttä ja lämpöä itseä kohtaan, jotta siitä syntyy tapa
    • harjoituksia, jotka auttavat sinua tutustumaan myötätuntoiseen puoleesi.

Epävarmuuden ja pelon hetkissä mielellä on taipumus negatiivisuuteen.  Viisaus on sitä, että huomaamme sen ja alamme rakentaa mielelle hyödyllisempiä polkuja ja viestejä.  

Kurssi sisältää käytännön läheiset videot, jotka auttavat sinua ymmärtämään omaa toimintaasi paremmin sekä harjoituksia, jotka ovat käytettävissäsi saman tien.

Verkkokurssin hinta on vain 19 € (sis alv 24%).

Materiaali on käytössäsi kuusi kuukautta ja voit palata sisältöön rauhassa useamman kerran. Näin saat siitä myös parhaan hyödyn. Harjoittelu ja pysähtyminen tietoisesti teeman äärelle auttaa syventämään itsemyötätunnon taitoa.

Ohjaajana on Mari Juote:

Olen saanut lukemattoman määrän kokemuksia siitä, miten itsemyötätunnon taidot muuttuvat puheesta konkreettisiksi teoiksi ja taidoiksi. Olen ohjannut yksilöitä ja ryhmiä teeman pariin vuosia ja vaikuttunut ystävällisyyden voimasta. Myös omassa elämässäni taidot ovat käytössä jatkuvasti ja niiden oppiminen on elämän mittainen tie.

Taustaltani olen FM, valmentaja, mindfulness-ohjaajakouluttaja, työnohjaaja. Olen  kouluttautunut itsemyötätunnon teemaan sekä opettajaksi Center for Mindful Self-Compassionin koulutuksissa (Kristin Neffin ja Chris Germerin luoma ohjelma). Polkuni siellä alkoi jo 2014.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!