Loading...

Olemme tehneet matkaa mindfulness- ja myötätuntotaitoihin monipuolisesti ja valmentaneet ihmisiä näihin taitoihin useiden vuosien ajan yhdessä ja erikseen. Kun lasketaan mukaan sekä avoimet valmennuksemme että toteutukset eri organisaatioissa, olemme tämän teeman parissa päässeet kohtaamaan satoja osallistujia, kuulemaan ja innostumaan aina vain lisää heidän kokemuksistaan. Harjoitukset ja taidot ovat luonnollisesti apuna myös omassa arjessamme monin tavoin. Lue esittelyistämme lisää!

Mindful Self-Compassion -opettajiksi olemme kouluttautuneet Center for Mindful Self-Compassion –keskuksen opettajakoulutuksessa vuonna 2015. Opettajinamme ovat olleet mm. MSC-ohjelman kehittäjät Kristin Neff ja Chris Germer sekä CMSC-keskuksen johtaja Steven Hickman ja psykologi, psykoterapeutti Christine Brähler.

Katso myös video Puhetta itsemyötätunnosta  -ajatuksia siitä, mitä itsemyötätunto on meille.

”Myötätunto on rohkeutta”

Mari Juote
Mari Juote
Leena Rasanen
Leena Rasanen

”Uusin silmin katsomista ja rentoa luottamusta”

    Palautteita valmennuksistamme

Aivan loistava kurssi. Lämpimät suositteluni jokaiselle joka on kiinnostunut kehittämään näitä taitoja. Itsemyötätunto syventää näkemystä itseen ja myös kanssakulkijoihin.

Suosittelen kurssia lämpimästi kaikille, jotka haluavat alkaa pitää omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan huolta. Sain kurssista hyötyä myös ammatillisessa mielessä, haluan vaalia näitä kurssin arvoja ja opetuksia myös työssäni asiakkaiden/potilaiden kanssa.

Ryhmän tuki ja kannustus olivat tärkeitä. Kurssilla oli hyvät kouluttajat. Selkeä rakenne ja harjoitukset kannustivat harjoittelemaan intensiivisesti.

Kurssi on hyvä pysähtymisen paikka ja antoisa, monipuolinen sisältö. Sopiva yhdistelmä keskenään erilaista sisältöä. Mukava, helppo tunnelma. Kurssipaikan sijainti on loistava ja puitteet hyvät!